ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ!(Φωτό).

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην δημοσιότητα έδωσαν οι γαλλικές αρχές την φωτογραφία του τρίτου καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Stade de France στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Το BBC αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον Μαχμούντ Αλμαχμόντ, ο οποίος πέρασε από τη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου μαζί με τον Αχμάντ Αλμοχαμάντ, το διαβατήριο του οποίου είχαν βρει οι αρχές στον τόπο που ανατινάχθηκε.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο τα έγγραφα του άντρα αυτού, ο οποίος καταγράφηκε στο ελληνικό νησί και η φωτογραφία του ταυτίζεται με εκείνη που έδωσαν οι γαλλικές αρχές.Οι εξελίξεις, κατά πάσα πιθανότητα, υποδηλώνουν πως και τα στοιχεία του δεύτερου αυτού άντρα που πέρασε από τη Λέρο, είναι πλαστά και για το λόγο αυτό οι γαλλικές αρχές αναζητούν πληροφορίες.

Στέλνουν αντιτρομοκρατική ομάδα οι Γάλλοι

Κλιμάκιο αντιτρομοκρατικής ομάδας στέλνει η Γαλλία στην Ελλάδα που θα ερευνήσει τις σχέσεις των δύο τζιχαντιστών που πέρασαν από τη Λέρο με άλλους που βρίσκονται ενδεχομένως στη χώρα μας και ήρθαν σε επαφή μαζί τους.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, πως οι Γάλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει πυρήνας τζιχαντιστών στην Ελλάδα!


Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται κλιμάκιο με σκοπό να ερευνήσει τις πληροφορίες που υπάρχουν για πυρήνα Τζιχαντιστών καθώς οι Γάλλοι φοβούνται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει αυτό λόγω του ότι η εισροή μεταναστών στη χώρα μας είναι μεγάλη.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου