Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. - συνελήφθη απο το Εσωτερικών Υποθέσεων.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, προχθές (13-11-2015), σε βάρος 42χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Βόρειας Ελλάδας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν προχθές, στον επαγγελματικό χώρο και στην οικία του 42χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    το υπηρεσιακό του πιστόλι, το οποίο έφερε άλλη κάνη,
    κάνη πιστολιού,
    πενήντα (50) φυσίγγια, τύπου hollow point, καθώς και πλήθος φυσιγγίων διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, η παρουσία των οποίων δεν δικαιολογείται,
    δύο (2) γεμιστήρες πιστολιού,
    εκπαιδευτική ρουκέτα, από την οποία λείπει η κεφαλή,
    οπλοβομβίδα αδρανείας,
    εκτοξευτής μιας χρήσεως, χωρίς πυρομαχικό,
    εκπαιδευτική χειροβομβίδα, χωρίς τον πυροδοτικό μηχανισμό,
    μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και φορητή μονάδα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Ο 42χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε χθες (14-11-2015), στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή ➤ policenet.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου