ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη - Για την αναρχική αντεπίθεση στον κόσμο της εξουσίας.ΟΛΟΙ/ΕΣ στους δρόμους!(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μέσω facebook καλούν τον κόσμο για «Μαύρο Δεκέμβρη»-"Κάψτε τράπεζες, αστυνομικά τμήματα, εκκλησίες, στρατόπεδα".

Σε μια άνευ προηγουμένου κλιμακωτή πρόσκληση σε όλεθρο καλούν άγνωστοι νοσηροί νόες με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Μέσα σε λίγες ώρες έχει κατακλύσει το facebook η παρακάτω φωτογραφία που καλεί σε εξέγερση. Καλεί σε όλεθρο, πανικό, φωτιά! Καλεί να κάψουμε τράπεζες, αστυνομικά τμήματα, στρατόπεδα, εκκλησίες, δικαστήρια ακόμη και φιλανθρωπικούς ομίλους! Καλεί σε πλήρη αναρχία και χάος! Και υπογράφουν ως Μάυρος Δεκέμβρης.

Δείτε ΕΔΩ την σελίδα στο faacebook


Υπάρχει εισαγγελεάς να παρέμβει??? Που είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος??? Ποιον θα εξυπηρετούσε μια τέτοια κατάσταση???

Φυσικά "ΟΧΙ" τους έντιμους και ηθικούς πολίτες αυτής της χώρας που πάλι αυτοί θα πληρώσουν τα σπασμένα.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου