Συνεχίζεται το θρίλερ με την αρπαγή του 4χρονου στη Χαλκιδική: Τι λέει ο αδελφός του συζυγοκτόνου

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Να παραδοθεί. Το παιδί να το αφήσει σπίτι και να πάει να παραδοθεί» καλεί τον 34χρονο συζυγοκτόνο ο αδελφός από την Αλβανία.

Ο Lesi James καταζητείται από τις αρχές για την άγρια δολοφονία της συζύγου του άλλα και για την αρπάγη του μικρού τους γιου παραμένει ασύλληπτος με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει ο αδελφός του σε τηλεοπτική εκπομπή  το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του όμως όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε μια τέτοια πράξη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Πηγή ➤ newsbomb



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου