Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα - Νεκρό 8χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες από φωτιά σε σπίτι(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απανθρακωμένο, κάτω από το κρεβάτι, βρήκαν το μικρό παιδί οι πυροσβέστες. Το είχαν πάει οι γονείς του να περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, με ένα μικρό παιδί να χάνει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι.

Το 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες ήταν προγραμματισμένο να περάσει το διήμερο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του, στο σπίτι τους στις εργατικές κατοικίες Ιτεών. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά και αμέσως έσπευσε στο σημείο η πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε τον παππού και τη γιαγιά.

Ο 58χρονος παππούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με εγκαύματα. Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, δεν μπόρεσαν να βγάλουν και το μικρό παιδί ζωντανό. Το βρήκαν απανθρακωμένο, κάτω από το κρεβάτι.

"Ήμασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο", ήταν τα λόγια της γιαγιάς του αδικοχαμένου παιδιού.


Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου