Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί της φρουράς του Προέδρου της Βουλής.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν πριν από ένα μήνα δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην προσωπική φρουρά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Οι δύο αστυνομικοί οι οποίοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος και άσκηση δεύτερης εργασίας (εργάζονταν σε κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά) εντοπίστηκαν να απασχολούνται σε εργασία εκτός υπηρεσίας μετά από καταγγελία που έγινε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Κατά των δύο αστυνομικών διατάχθηκε αμέσως Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων εστάλη όπως συνηθίζεται, ενημερωτικό σημείωμα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.
Ωστόσο η υπόθεση κρατήθηκε μυστική και δεν δημοσιοποιήθηκε όπως συνηθίζεται σε ανάλογες υποθέσεις. Γιατί άραγε; Τι απαντά ο Πρόεδρος της Βουλής;

Πηγή ➤ newpost



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. πεινανε βρεεεεεεεεεεεεεε.αλλα που να καταλαβουν τα ζωα που μας κυβερνανε.δεν εγειναν μπραβοι ουτε κλεφτες.απλα δουλευαν οι ανθρωποι.λιγο ντροπη και ανθρωπια δεν βλαπτει.ας τους εδεινε ο κυριος (κερια και λιβανια)προεδρος απο τον παχυλο μισθο του να μην δουλευαν .αι στο διαολο με τις μαλακιες.ας κοιταξουν καμια αλλη στραβομαρα και ας αφησουν τους ανθρωπους υσηχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή