Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ την δολοφονία στην Βαρυμπόμπη.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ταυτοποιήθηκε, από την αστυνομία, ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος νωρίς χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Στα χέρια της ασφάλειας βρίσκεται η ταυτότητα του νεαρού 36χρονου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος, με 12 σφαίρες, αργά χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Πρόκειται για Έλληνα που έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και στο παρελθόν έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο φορές για μεγάλες υπόθεσεις διακίνησης χασίς.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας. Ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν στη ΓΑΔΑ οι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν η δολοφονία να είχε και πάλι σχέσεις με υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή ➤ CNN



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου