Ελληνίδα γιατρός στην Αυστραλία τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του Ιατρικού Συμβουλίου Βικτώριας της Αυστραλίας.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ευτυχώς που είναι και αυτοί οι άξιοι Ελληνες στο εξωτερικό και μας ανεβάζουν ψηλά.
Το βραβείο του Ιατρικού Συμβουλίου Βικτώριας της Αυστραλίας, δόθηκε στην  Αναστασία Βλαχάδη-Castles.

Η νεαρή γιατρός εργάζεται επί καθημερινής βάσης νυχτερινή βάρδια στα νοσοκομεία Northern και Austin, ενώ παράλληλα, εκτελεί χρέη προέδρου του προγράμματος παροχής συμβουλευτικής και εκπαιδευτικής στήριξης σε νέους γιατρούς.
Η Αναστασία σπούδασε, αρχικά, Ακτινολογία στο Πανεπιστήμιο Monash και στη συνέχεια Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Deakin. Παράλληλα έχει πτυχίο Ελληνικών Σπουδών και για δύο περίπου χρόνια δίδασκε Ελληνικά στο VSL.

Όσον αφορά στο βραβείο, πρόκειται για έναν ετήσιο θεσμό που αναγνωρίζει την προσφορά νέων γιατρών στην ιατρική και την έρευνα. Την αίτηση υποψηφιότητάς της για να διεκδικήσει αυτό το βραβείο την υπέβαλε ο διευθυντής Δρ Bill Van-Gaal του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Northern, όπου εργάζεται.
«Τελειώνοντας την πρακτική μου εξάσκηση στην γενική ιατρική, θέλω να ειδικευτώ στην καρδιολογία» είπε αμέσως μετά τη βράβευση της, προσθέτοντας ότι το να γίνει γιατρός ήταν πάντα το όνειρό της. «Από τεσσάρων χρονών ήθελα να κάνω καλά ανθρώπους».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου