Αλλάζουν οι στολές στον Στρατό και «καταργούνται» οι γόβες!!

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤   Οι στολές στον Στρατό αλλάζουν και μάλιστα η σχετική παρουσίαση που έχει ετοιμάσει ο Στρατός ξεπερνάει τις 200 σελίδες! Σε άλλες στολές αλλάζει το ύφασμα (παύει να υπάρχει χειμερινό και θερινό κάτι που μάλλον θα δημιουργήσει αρκετά πρακτικά προβλήματα με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας), σε άλλες στολές παύει να υπάρχει γυναικείο και ανδρικό σακάκι και καθιερώνεται ένα ενιαίο, στις γυναίκες αλλάζουν και οι φούστες σε κάποιες στολές και αντικαθίστανται με παντελόνια αλλά και τα πουκάμισα με γραβάτα που γίνονται πλέον πουκάμισα χωρίς γραβάτα. Αλλαγές όμως υπάρχουν και στα υποδήματα αφού στην υπ. αριθμ. 2 στολή τα «παπούτσια (γόβες) μαύρα λουστρίνια» αντικαθίσταται με «παπούτσια (σκαρπίνια) μαύρα λουστρίνια».

Όμως την ίδια ώρα με την εν λόγω στολή όσοι έχουν λευκά χιτώνια θα συνεχίσουν να τα φέρουν μέχρι την 31-12-2017!!! Η περίφημη ζώνη των λεόντων περιορίζεται ενώ υπάρχουν και άλλες αλλαγές που «ευθυγραμίζουν» τις στολές Αξιωματικών και Υπαξιωματικών – Ανθυπασπιστών. Ακόμα στην ειδική στολή Ιπταμένου δε θα φέρονται στα πέτα της τα διακριτικά βαθμού και οπλόσημο. Όλα αυτά βέβαια ίσως τελικά να έχουν μικρή σημασία από την στιγμή που όλων ανεξαιρέτως οι στολές θα έχουν και φέτος άδειες τσέπες.

Πηγή ➤paraskhnio.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου