Τσίμπησε γυναίκα αστυνομικό στο στήθος και την έσπρωξε.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τσίμπησε γυναίκα αστυνομικό στον μαστό προκαλώντας της πόνο, ενώ προσπάθησε στη συνέχεια να διαφύγει, αλλά η αστυνομικός τον άρπαξε από τη φανέλα για να τον συλλάβει. Ο 32χρονος αντέδρασε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από τη σκηνή.

Ευτυχώς ο οδηγός σταμάτησε και η αστυνομικός κατέληξε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε άλγος στις δεξιές πλευρές, υπεραιμία στον δεξί μαστό και εκδορές. Ο ταραξίας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας και για επίθεση εναντίον αστυνομικού στην οποία προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη. Στο μεταξύ, γνωστοποιήθηκε ότι ο επιτιθέμενος προέβη στα συγκεκριμένα αδικήματα προκειμένου να αποτρέψει τη σύλληψη αλλοδαπής που φερόταν παράνομη μετανάστρια και την οποία συνέλαβε και κρατούσε η παραπονούμενη αστυνομικός στο δρόμο, αφού είχε προσπαθήσει να αποδράσει τρέχοντας έξω από το σπίτι όπου διέμενε.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε τα αδικήματα και πρόβαλε ως μετριαστικούς παράγοντες το λευκό του ποινικό μητρώο, την άμεση παραδοχή του και το γεγονός ότι υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας. Η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας Γεωργία Κορφιώτη, ενώπιον της οποίας παρουσιάστηκε ο κατηγορούμενος, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 45 ημερών με τριετή αναστολή, τονίζοντας πως στην επιμέτρηση της ποινής λήφθηκε υπόψη η σοβαρότητα του αδικήματος της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας, το οποίο τείνει να καταρρακώσει την προσωπικότητα και αξιοπρέπεια της.

Τέτοια αδικήματα, υπογράμμισε η Δικαστής Κορφιώτη, προσβάλλουν επίσης τα ήθη και επιπρόσθετα συνθλίβει την προσωπικότητα των θυμάτων. Ως επιβαρυντικό επίσης στοιχείο εναντίον του κατηγορούμενου κρίθηκε η παράλειψη του να αποζημιώσει την παραπονούμενη.

Πηγή ➤ philenews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου