"Κέντρο γίνονται ανθρωποκτόνες ενέργειες εναντίον αστυνομικών. Τι να κάνουμε;" (Vid).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Γράφαμε προχθές ότι ανώτατος αξιωματικός μιλώντας  διέβλεψε πως ούτε τα ΜΑΤ μπορούν ν' αντιμετωπίσουν τους αγρότες στο ανοιχτό πεδίο των εθνικών οδών.

Γράψαμε και μεταφέραμε κατ' επανάληψη την αγωνία αστυνομικών των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ για την ασάφεια των οδηγιών- εντολών και την ανησυχία πολλών από τους υπηρετούντες ότι είναι απροστάτευτοι μπροστά στη δαμόκλεια σπάθη της υπηρεσιακής δίωξης σε περίπτωση αντίδρασης και του τραυματισμού σε περίπτωση συμμόρφωσης.

Αυτό όμως που έγινε προχθές στην Θεσσαλονίκη, δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης την ώρα της ραγδαίας όσο και εξαιρετικά δυναμικής σύγκρουσης των αγροτών με ΥΜΕΤ και ΜΑΤ, ο επικεφαλής των δυνάμεων διαβίβασε με τα εξής: "Κέντρο, εδώ γίνονται ανθρωποκτόνες ενέργειες κατά αστυνομικών. Τι να κάνουμε;" Μεσολάβησε ένα λεπτό σιγής, μέχρι που ο επικεφαλής διαβίβασε εκ νέου το ίδιο μήνυμα, για να πάρει επιτέλους την απάντηση, "ανοίξτε το φραγμό".

Δυστυχώς, χωρίς να σπεύσουμε η να φιλοδοξούμε να γίνουμε μάντεις κακών, θεωρούμε ότι αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, δεν είναι απίθανο να δούμε να διαδραματίζονται καταστάσεις θλιβερές και μη αναστρέψιμες.

   Θυμίζουμε, ότι τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί, από τους οποίους ο ένας διακομίστηκε με οξεία πτώση ακοής.

Δείτε τα βίντεο .



Πηγή ➤bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου