Ελεύθερος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται για δωροδοκία μίζες προμήθειες μαύρο χρήμα.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Ήδη η αθωότητα μου έχει αρχίσει να αποδεικνύεται. Μετά από όσα έγιναν έχουμε καταλάβει περί τομείς πρόκειται και στην πορεία θα δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα αναλύσουμε τα στοιχεία ένα προς ένα. Είναι προφανέστατη η σκευωρία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκτελεί άλλα πράγματα." Με αυτά τα λόγια αποχώρησε απο τα δικαστήρια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τραπεζικός υπάλληλος και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος και συνελήφθη με 3.000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αμέσως μετά το ραντεβού του με τον καταγγέλλοντα επιχειρηματία στη Βαρβάκειο.  Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος  είχε πάρει και άλλα χρήματα από τον επιχειρηματία προκειμένου να "ξεκλειδώσει" τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ. Κατηγορούνται ακόμα πέντε υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και ερευνάται ο ρόλος ενός ακόμα προσώπου.

Κατά την απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες και απέδωσε την καταγγελία σε σκευωρία σε βάρος του με στόχο, όπως ισχυρίστηκε, ο καταγγέλλοντας να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης σε φορολογικές υποθέσεις του.

Ως προς το ποσό των 3.000 ευρώ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αμοιβή της συζύγου του, η οποία είναι φοροτεχνικός και είχε αναλάβει κάποιες υποθέσεις του καταγγέλλοντα. Επισημαίνεται οτι και η σύζυγος του τραπεζικού υπαλλήλου είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση.


Περιγράφοντας τη συνάντησή τους, ο κατηγορούμενος υποστήριξε οτι τον είχε πλησιάσει ο επιχειρηματίας, επειδή φέρεται να έχουν δεσμευτεί τραπεζικοί του λογαριασμοί και ήθελε να διασφαλίσει οτι δεν θα δεσμευτούν και τα χρήματα του ΕΣΠΑ. Το τελευταίο ραντεβού τους κλείστηκε στη Βαρβάκειο όταν του τηλεφώνησε ο καταγγέλλων και του ζήτησε να συναντηθούν για να του δώσει κάποια πράγματα που του είχε φέρει από το χωριό. Τότε παρέλαβε και το φάκελο με την αμοιβή, όπως ισχυρίζεται, της συζύγου του.

 Πηγή ➤Capital.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου