Πατέρας και κόρη έσπρωχναν την πρέζα στον Κολωνό - κατασχέθηκαν τέσσερα κιλά ηρωίνης.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χειροπέδες σε έναν πατέρα και την κόρη του και άλλα δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών πέρασαν την περασμένη Πέμπτη στον Κολωνό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άνδρες ηλικίας 42 και 50 ετών και οι δύο γυναίκες ηλικίας 29 και 63 ετών, εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ερευνών για την εξάρθρωση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και μετά από διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους τεσσάρων κιλών και 529 γραμμαρίων και επτά συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή ➤ protothema


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου