Να φύγουν τα ΜΑΤ απο το νησί μας.

elas_lyste__blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Την άμεση απομάκρυνση των ΜΑΤ από την Κω ζητάει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Να φύγουν τα ΜΑΤ από το νησί της Κω, ζήτησε πριν από λίγο το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίασή του κατά την οποία συζητήθηκε εκτάκτως η κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Το αίτημα αυτό συμπεριλαμβάνεται σε ψήφισμα που εξέδωσε το Σώμα στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι είναι αναγκαία η δημιουργία δομής διαχείρισης του προβλήματος με τη δέσμευση της παραμονής προσφύγων και μεταναστών κατά το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα.

Επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε έμμεσα κατά του δημοψηφίσματος καθώς η διενέργειά του θα οδηγήσει την τοπική κοινωνία σε διχασμό.

Το σχετικό ψήφισμα κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Επαρχίας Κω, οι οποίοι πριν τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συναντήθηκαν και συζήτησαν το θέμα.

Πηγή ➤rodiaki


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου