Ανατροπή σκηνικού, Αποστρατεύθηκαν και οι τρεις αντιστράτηγοι, Ο Διαμαντόπουλος υπαρχηγός - Έκανε το άλμα η Ζαχαρούλα.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Ανατροπή σκηνικού στις κρίσεις των αντιστράτηγων.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, αποστρατεύθηκαν και οι τρεις αντιστράτηγοι της
Αστυνομίας, δηλαδή οι κ.κ. Κατριαφάκης, Σοφιός και Μιχαιρίνας.

Το αξιοπερίεργο είναι για ποιο λόγο ενημερώθηκε να μεταβεί στο αρχηγείο της Αστυνομίας ο κ. Σοφιός, ο οποίος αναχώρησε στις 11 από την Θεσσαλονίκη. Είναι από τα ανεξήγητα μέχρι στιγμής στιγμιότυπα των φετινών κρίσεων, με μοναδική λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί, είναι πως η εντολή από την πολιτική ηγεσία και την κυβέρνηση ήταν να μην του ανακοινωθεί τηλεφωνικά η αποστρατεία του αλλά ... δια ζώσης, ώστε να εξηγηθεί ότι δεν υπήρχε περιθώριο παραμονής του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του υπαρχηγού καταλαμβάνει ο αττικάρχης Γιάννης Διαμαντόπουλος, τον ακολουθεί με βεβαιότητα ο κ. Άρης Ανδρικόπουλος από τη δυτική Ελλάδα, προάγεται ο κ. Δημήτρης Γεωργαντζής ενώ πλώρη για τη θέση αντιστρατήγου έβαλε για τα καλά και η Ζαχαρούλα.

Πηγή ➤ bloko.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου