Tοποθετήθηκε η Ελληνική σημαία στα Γερμανικά σκάφη...αποκαταστάθηκε η ''εθνική κυριαρχία'' στην Σάμο...!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα μετά τον
σάλο που δημιουργήθηκε  σχετικά με την προκλητική ενέργεια των 2 πληρωμάτων των Γερμανικών σκαφών της Frontex, όπου στον ιστό τους για δυο ημέρες είχαν αναρτήσει μόνο την Γερμανική σημαία, παραβαίνοντας τον διεθνή κανονισμό ναυσιπλοΐας, που αναφέρει πως όλα τα πλοία που ελλιμενίζονται σε άλλη χώρα από αυτήν της σημαίας νηολογίου του πλοίου υποχρεούνται να υψώσουν την σημαία της χώρας που ελλιμενίζονται.
 Έχουν τοποθετηθεί και στα δυο σκάφη η Ελληνική σημαία και σύμφωνα με πληροφορίες τα Γερμανικά πληρώματα ζήτησαν και συγγνώμη για την παράβλεψη τους.
Νωρίτερα ομάδα περίπου 10 ατόμων αποτελούμενη από απλούς πολίτες της Σάμου, αυθόρμητα είχαν επισκεφθεί το Λιμεναρχείο της Σάμου και διαμαρτυρόμενοι για αυτή την πράξη των Γερμανών, είχαν "απειλήσει" πως αν δεν αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα θα επέστρεφαν πίσω, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με πιο δυναμικό τρόπο!

*Η φωτογραφία είναι του Γιάννη Νέγρη

Πηγή ➤ i-samos

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου