"Κήδεψαν" την κυβέρνηση οι αγρότες στο Ρέθυμνο (Vid).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αφησαν στεφάνια και σανό στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

“Η κηδεία της Κυβέρνησης» ήταν το σημερινό «δρώμενο» των αγροτών και των κτηνοτρόφων που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο Ρέθυμνο κατά του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Έχοντας αφήσει πλέον τον Κόμβο Ατσιποπούλου, συνεχίζουν να κρατούν για τρίτη ημέρα κλειστή την ΔΟΥ Ρεθύμνου, έξω από την οποία στην οδό Σταμαθιουδάκη, τοποθέτησαν στεφάνια, νεκρώσιμα και φωτογραφίες της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού εν είδη κηδείας.

Στα τρακτέρ και τα οχήματα τους έχουν τοποθετήσει μαύρες σημαίες και γίνονται νέες πορείες στο κέντρο της πόλης.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές πέρασαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου άφησαν στεφάνια στην είσοδο του κτιρίου αλλά και … μπάλες με σανό!

Πηγή ➤ rethemnosnews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου