Βράζουν οι στρατηγοί για την εμφάνιση Τσίπρα στη Σμύρνη

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει σε όλη τη στρατιωτική ηγεσία (πεζικού, ναυτικού και αεροπορίας) από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Σμύρνη και στο πλάι του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έμεινε απόλυτα σιωπηλός στις προκλήσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ με τις διάφορες πολύ προσεκτικές αναφορές του –μπροστά στις κάμερες- κατ’ ουσίαν αμφισβήτησε το μισό Αιγαίο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη τα σημεία που οι Τούρκοι κάνουν τις παραβάσεις και τις παραβιάσεις, για τις οποίες ο κ. Νταβούτογλου ότι για εσάς μπορεί να είναι, για εμάς όμως δεν είναι, η Τουρκία ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβητεί μέχρι και της ακτογραμμή της Τζιας.

Πηγή ➤ crashonline


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου