Πακιστανική συμμορία με πιστόλια και μαχαίρια - φόβος και τρόμος στο Κιλκίς.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συμμορία επτά Πακιστανών, επιτέθηκαν με πιστόλι, μαχαίρια και ξύλα σε τέσσερις συμπατριώτες τους και τους λήστεψαν.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή στους Ευζώνους Κιλκίς και οι δράστες άρπαξαν από τους ομοεθνείς τους 1.100 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατά την επίθεση συνελήφθη ένας από τους δράστες ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τα θύματα. Κατά την επίθεση δυο από τα θύματα τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πίσω από την ληστεία να βρίσκεται κάποια συναλλαγή.

Πηγή ➤ Tanea

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου