Δημόσια συγνώμη στον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό απαιτεί ο Καμμένος ! (Εικόνα).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ο Πάνος Καμμένος πήρε ξεκάθαρη θέση στο σχόλιο του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Σαββίδη περί «φιλοξενούμενου» και απαίτησε δημόσια συγγνώμη από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «φιλοξενούμενο στη χώρα μας» προκαλώντας αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Και η τελευταία ήρθε από τον Πάνο Καμμένο.

Και ήταν έντονη, αλλά και ξεκάθαρη, με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να κάνει λόγο για «προσβολή στον Ποντιακό Ελληνισμό» και να απαιτεί δημόσια συγγνώμη από τους «ερυθρόλευκους».

Ιδού η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον λογαριασμό του στο twitter


Πηγή ➤egklimatikotita
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου