ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ? ? Στέλνουν εσπευσμένα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία σε Ειδομένη και Καστελλόριζο!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η είδηση του οριστικού σφραγίσματος του ονομαζόμενου και “βαλκανικού διαδρόμου”, μετά από χθεσινή απόφαση των 28 κρατών μελών της ΕΕ, φαίνεται ότι δημιουργεί ακόμη πιο έντονους πονοκεφάλους στην Ευρώπη και κάτι ακόμη. Δείχνει να ξεχειλίζει την αγανάκτηση των προσφύγων οι οποίοι βρίσκονται κατά χιλιάδες στο συγκεκριμένο συνοριακό σημείο της Ειδομένης, περιμένοντας μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα προκειμένου να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Από χθες όμως αυτό το όνειρο δείχνει να έχει τελειώσει και σίγουρα να φτάνει και τους πρόσφυγες στο όριο την αγανάκτησή τους. Προκαλώντας την έκρηξή τους της οποίας πολλοί ήταν εκείνοι που συζητούσαν ότι μπορεί να συμβεί και εξέφραζαν την ανησυχία τους για το πως θ’ αντιδράσουν οι πρόσφυγες τις επόμενες ώρες στο άκουσμα της είδησης του οριστικού κλεισίματος των συνόρων.

Η αίσθηση ότι κάτι “μεγάλο” θα συμβεί στην Ελλάδα είναι διάχυτη σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ. Κι αυτόματα γεννούνται τα ερωτηματικά. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι μας ετοιμάζουν;

Εσπευσμένα τα συνεργεία

Στον απόηχο των παραπάνω, αργά χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι δόθηκε εντολή από τους διευθυντές και αρχισυντάκτες κυρίως γερμανικών ΜΜΕ, σε δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και ρεπόρτερς, που καλύπτουν πολεμικά μέτωπα ανά τον πλανήτη, να αναχωρήσουν εσπευσμένα για την Ειδομένη και το Καστελόριζο.

Σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία χωρών της κεντρικής Ευρώπης έχει σημάνει συναγερμός καθώς έχουν πάρει εντολή να φύγουν με προορισμό την Ελλάδα για να καλύψουν έκτακτα ρεπορτάζ.
Η αίσθηση ότι κάτι “μεγάλο” θα συμβεί στην Ελλάδα είναι διάχυτη σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ. Κι αυτόματα γεννούνται τα ερωτηματικά. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Τι μας ετοιμάζουν;

Και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοια κινητοποίηση μεγάλων διεθνών ΜΜΕ δεν είχε υπάρξει ούτε στην διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων που είχαν ξεσπάσει στην Αθήνα ενάντια στα μνημόνια.

Πηγή ➤iciao


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου