Αστυνομικός των ΜΑΤ γράφει: "Αυτοί που θα μας καταργούσαν..."

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχόλιο αστυνομικού των ΜΑΤ στη σελίδα "Μάχιμοι Αστυνομικοί" κάτω από το κείμενο συναδέλφου του που αναρτήσαμε στο bloko.gr χθες με
τίτλο: Η εγκάρδια εξομολόγηση ενός "μπάτσου των ΜΑΤ", "Το "κλουβί" δεν είναι (απλά) η δουλειά μας"

Διαβάστε την αλληλουχία των παραδοξοτήτων

ΠAPAΔOΞO 1ο...ενω ημασταν προς καταργηση,χρησιμοποιουμαστε περισσοτερο απο ποτε!!!!

ΠAPAΔOΞO 2ο με το 1/2 της δυναμης....(αθροες οι αποχωρισεις συναδελφων προς αλλες υπηρεσιες,κυριως επισημα) προσπαθουμε να βαλουμε σε ταξη πλεον στο μισο Ελλαδικο χωρο!

ΠAPAΔOΞO 3ο ειναι απειρα τα παραδοξα με αυτη την υπηρεσια.... τα παραπανω ειναι η αληθεια....οποιος νομιζει οτι ειναι υπερβολικα,ας φορεσει μπλε η χακι και να ερθει να κανει αυτη τη δουλεια.....και οσο για καποιους,πολιτες...κοιταχτε και τις δικες σας τις ευθυνες....πραξικοπημα στην Eλλαδα τελευταια φορα εγινε το 67'...απο το 74' και μετα εμεις οριζουμε τη μοιρα μας...με τη ψηφο μας!!!!!

Πηγή ➤ bloko - beteranizhta


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου