ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καταθέτει στον εισαγγελέα ο αστυνομικός της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ που πυροβόλησε ληστή στην Καλλιθέα.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιoν του εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που το βράδυ του Σαββάτου αναγκάστηκε να πυροβολήσει κατά κλεμμένου ταξί στην Καλλιθέα, όταν ο οδηγός του, ένας σεσημασμένος ομογενής απο το Καζακσταν επιχείρηση να εμβολίσει έναν συνάδελφό του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ.

Μάλιστα ο ένας αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 φέροντας κακώσεις στα πόδια. Ο συνάδελφός του που πυροβόλησε κατά του κακοποιού, έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για το συμβάν και υπάρχει ενδεχόμενο να του ασκηθούν διώξεις! Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησιογραφικού πόρταλ ο 30χρονος αστυνομικός αναμένεται να ζητήσει διήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό έγινε στη 01:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα ταξί που είχε κλαπεί στις 27 Φεβρουαρίου από το Παλαιό Φάληρο και προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδήγό του.

Ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας σεσημασμένος 40χρονος ομογενής απο το Καζακστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για 4 ληστείες και 1 φορά για διακίνηση ναρκωτικών.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, ο 42χρονος ομογεής από το Καζακστάν είναι κλινικά νεκρός απ΄πο τα πυρά που δέχτηκε.

Πηγή ➤ beteranizita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου