Με βροχές το τριήμερο έως την Καθαρά Δευτέρα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο Μάρτης επιβεβαιώνει το προσωνύμιο του «γδάρτη» και φέρνει βροχές, καταιγίδες,ακόμα και χιόνια στα ορεινά το τριήμερο που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της φετινής Αποκριάς. Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο.

Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από σήμερα έως και... το αμφίβολο πέταγμα του χαρταετού:

Σήμερα (Παρασκευή)

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές στα δυτικά, πρόσκαιρες μπόρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Άνεμοι: τοπικά 6 Μποφόρ στα πελάγη.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο

Καιρός: στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, βαθμιαία στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Άνεμοι: στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, με Εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα νότια.

Κυριακή

Καιρός: στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Άνεμοι: στα κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Καθαρά Δευτέρα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Άνεμοι: στα δυτικά και νότια δυτικοί – βορειοδυτικοί και στα υπόλοιπα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Πηγή ➤ efsyn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου