"Παρεδόθη αμαχητί" το Φρούριο των Τρικάλων στους μετανάστες (vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ήταν 1936 όταν ο τότε Δήμαρχος Τρικάλων Θεοδόσιος Θεοδοσόπουλος τοποθέτησε στο Φρούριο Τρικάλων ρολόι που παραμένει ως σήμερα το σήμα κατατεθέν της πόλης, ενώ ο νυν Δήμαρχος Τρικάλων ακριβώς 80 χρόνια έκανε την δική του …παρέμβαση και τοποθέτησε… Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα 3 λεωφορεία με 125 Πρόσφυγες και Μετανάστες έφτασαν σήμερα στο «Φρούριο» Τρικάλων προκειμένου να φιλοξενηθούν απ΄ αόριστον ύστερα από την χθεσινή αψυχολόγητη απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, να διαθέσει το ιστορικό Μνημείο της πόλης για φιλοξενία Προσφύγων και Μεταναστών.

Στο πάρκινγκ του «Φρουρίου» στάθμευσαν τα λεωφορεία συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης, ενώ το βράδυ αναμένεται και ένα διώροφο λεωφορείο που θα μεταφέρει άλλους 70 λαθρομετανάστες.

Οι αντιδράσεις Τρικαλινών για την επιλογή του «Φρουρίου» ως χώρου φιλοξενίας συνεχίζονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι δέχονται και αυτοί «πυρά» για την …παράδοση του «Φρουρίου» και παίρνουν αποστάσεις από την επιλογή του Δημάρχου όπως έχει αποκαλύψει το trikalanews.gr υπερασπίζεται την παραχώρηση του «Φρουρίου» από την Ιταλία και μέσω …facebook αφήνοντας στα Τρίκαλα τους συνεργάτες του να βγάλουν «τα κάστανα» από την φωτιά.

Πάντως φρόντισαν οι άνθρωποι του δημάρχου να τοποθετήσουν Δορυφορική Κεραία για να βλέπουν Αραβόφωνα και Τουρκόφωνα Κανάλια οι λάθρο και ταμπέλες στα Αραβικά ..Άγνωστο Αν την Παρασκευή ζητήσουν και του Τζαμί των των Τρικάλων για προσευχή !

Με λεωφορεία αναχώρησαν για καταλύματα σε Λάρισα και Τρίκαλα,λαθρο πρόσφυγες που φιλοξενούνταν στον Πειραιά.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου