Ανώτατη δικαστικός ζήτησε επισκευή από την ΕΛ.ΑΣ του αστυνομικού αυτοκινήτου που τη μεταφέρει.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κι ενώ στην Αστυνομία δεν έχουν ... δάκρυα για να κλάψουν βλέποντας τον ερειπωμένο στόλο των υπηρεσιακών οχημάτων και "επενδύουν" σε δωρεές- χορηγίες επιχειρηματιών είτε στις οικείες του προσωπικού δαπάνες για να επισκευάσουν βλάβες, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απαίτηση και μάλιστα έντονη, ανώτατης δικαστικού λειτουργού, να ζητήσει την άμεση επισκευή ή την αντικατάσταση του πολυτελούς οχήματος της ΕΛ.ΑΣ που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις της.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο απαίτησε από ανώτατους αξιωματικούς τη μία ή την άλλη λύση, σχολιάζεται σύμφωνα με πληροφορίες  ποικιλοτρόπως μέσα στην Αστυνομία, καθώς όπως λέγεται, απείχε πολύ από ότι μπορεί να οριστεί ως ευπρεπής.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου