EIΔΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - Δείτε πως φέρονται οι πρόσφυγες στους ανθρώπους της ανθρωπιστικής βοήθειας... (Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται για την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη. Είστε ενήμεροι για δεκάδες χιλιάδες στοιβαγμένους πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων που προσπαθούν να διαπεράσουν τα στρατιωτικά μπλόκα των «γειτόνων» μας, αλλά τις περισσότερες φορές μάταια.

Επιπλέον, με βάσει την εικόνα που έχουμε όλοι αντιλαμβανόμαστε τις παντελή έλλειψη οργανωμένων συνθηκών ασφαλείας και υγιεινής. Το μοναδικό πράγμα που πιθανόν να μην έχει διερωτηθεί ποτέ κανείς από εμάς είναι πως θα μπορούσαν να συμπεριφέρονται οι μετανάστες στους ανθρώπους εκείνους που επωμίζονται το βάρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που προσφέρεται στην περιοχή.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όπου και κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου ένα βίντεο (από Ιρλανδικές πηγές) το οποίο και καταδεικνύει το μέγεθος της δισπροσαρμοστικότητας αυτών των ανθρώπων ως προς τη νέα τάξη πραγμάτων.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η αγνωμοσύνη και η ανοργανωσιά είναι οι πιο ταιριαστές λέξεις περιγραφής αυτής της κατάστασης Πρόκειται για μια απέραντη… ζούγκλα στην οποία πρωταγωνιστούν αρνητικά αυτοί οι καταπιεσμένοι… άνθρωποι που όχι μόνο «πολιτιστικά στοιχεία» δεν επιδεικνύουν, αλλά επιδίδονται σε αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους που στέλνουν βοήθεια, καβαλάνε τα βαν τους ή και τους λιντσάρουν!

Δείτε ΕΔΩ


Πηγή ➤beteranizhta

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου