AΡMATA: Το τεθωρακισμένο στολίδι της Ρωσίας.(Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στις 18 Απριλίου, ο διευθύνων σύμβουλος της  Uralvagonzavod  ανακοίνωσε ότι η Ρωσία είναι  έτοιμη  για την έναρξη παραγωγής και εξαγωγής του   άρματος μάχης Armata T-14 στο άμεσο μέλλον.

Το ρωσικό κράτος έχει  υπέογράψει  τριετές συμβόλαιο παραγωγής του άρματος που καλύπτει το διάστημα 2015-2017, ωστόσο θα πρέπει να μειωθεί η τιμή των πρώτων 500 μονάδων από τα 2.500 που αφορά η αρχική παραγγελία.

Δεδομένου όμως του ότι το 80% του κόστους καθορίζεται από τα νέα συστήματα που ενσωματώνει το άρμα, τα οποία είναι εξ ορισμού ακριβά, η σταθεροποίηση της τιμής σε χαμηλότερα επίπεδα θα επιτευχθεί μόλις ξεκινήσει η μαζική του παραγωγή.

Οι φωτογραφίες από το Sputnik “αποκαλύπτουν” το νέο “στολίδι” των ρωσικών ΕΔ.

.
armata
armata
armata
armata
putin
armata
armata_cost

Πηγή ➤ Militaire


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου