«Γάζωσε» με πυροβόλο όπλο εκκλησία λίγο πριν το «Χριστός Ανέστη»

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Ανάστασης σε ιερό ναό του Δήμου Φαιστού, καθώς άγνωστος άνοιξε πυρ με πυροβόλο όπλο λίγο πριν ο ιερέας πει το «Χριστός Ανέστη».

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Σκούρβουλα, όταν οι πιστοί άκουσαν έντρομοι τη ριπή από πυροβόλο όπλο, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. της Υπαπαντής ενώ σφαίρες βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Ευτυχώς, ουδείς δεν τραυματίστηκε όμως το περιστατικό πραγματικά προκαλεί εντύπωση για την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα κάποιων, που με το πρόσχημα ενός άτυπου εθίμου, πυροβολούν με κίνδυνο να τραυματίσουν ανυποψίαστους πολίτες.

Το συμβάν θα αποτελέσει αντικείμενο αστυνομικής έρευνας και ήδη αστυνομικοί από το ΑΤ Μοιρών που μετέβησαν στο σημείο, έχουν συλλέξει στοιχεία για να εντοπιστεί ο δράστης.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου