ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Σοβαρό τροχαίο πριν λίγο στην Εθνική οδό - μάχη για τη ζωή δίνει νεαρός.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας νέος, ηλικίας 25 ετών περίπου, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Το ατύχημα έγινε στις εννέα και μισή περίπου, το βράδυ του Σαββάτου, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, κοντά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.



atetniki3
Ο οδηγός, που κινούνταν προς την πόλη των Ιωαννίνων, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε σε κολώνα και στην συνέχεια το αυτοκίνητο έφυγε πολλά μέτρα μακριά, καταλήγοντας μέσα σε χωράφι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η κολώνα εκτοξεύτηκε σε απόσταση τριάντα και πλέον μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής.

Από το ΙΧ ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος ένας άνδρας περίπου 25 χρονών, ο οποίος διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής ερεύνησαν τον χώρο πέριξ του οχήματος, καθώς δεν γνώριζαν αν επέβαινε κι άλλο άτομο, ενώ χρειάστηκε να ληφθούν μέτρα με εκτροπή της κίνησης στο συγκεκριμένο σημείο.


atetniki2
atetniki3
atetniki5
Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου