Καταμαράν προσέκρουσαν σε βράχια στην Λευκάδα.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λαχτάρησαν εχθές το βράδυ οι δεκαπέντε αλλοδαποί που επέβαιναν στα δύο καταμαράν τα οποία έπεσαν πάνω σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Λευκάδας.

Άμεσα προς παροχή συνδρομής κατέπλευσαν στην περιοχή τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο αλιευτικά, ενώ  από ξηράς μετέβη περιπολικό όχημα του Λιμενικού.

Όπως  διαπιστώθηκε σε απόσταση περίπου 1,5 ν.μ. από τη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας, υπήρχαν προσαραγμένα σε βραχώδη περιοχή και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους τα επαγγελματικά καταμαράν σημαίας Γαλλίας.

Οι δεκαπέντε συνολικά αλλοδαποί επιβαίνοντες, αφού μετεπιβιβάστηκαν στο αλιευτικό αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Λευκάδας, ενώ σύμφωνα με δήλωση των Κυβερνητών παρατηρήθηκε εισροή υδάτων και στα δύο σκάφη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ από το περιστατικό δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου