Oικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο - νεκροί οι γονείς και η κόρη χαροπαλεύει.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νεκρό ανδρόγυνο και σοβαρά τραυματίας η κόρη σε τροχαίο στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Λαμίας.

Θανατηφόρο τροχαίο είχαμε το μεσημέρι (περί τις 15:30) της Τετάρτης 18 Μαΐου στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Λαμία στο 9,5 χλμ και στο οποίο οδηγούσε ο 69χρονος άνδρας με συνεπιβάτες την συζυγό του 68 ετών και την 33χρονη κόρη τους, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε νεκρός ο οδηγός του οχήματος ενώ οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας σοβαρά τραυματισμένες. Πριν λίγη ώρα ωστόσο όπως εγινε γνωστό η σύζυγος έχασε τη μάχη με τη ζωή ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η 33χρονη. Και οι τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου είναι αθίγγανοι και διέμεναν στους Σοφάδες.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου