Μεγάλο λαμόγιο - ενάμιση χρόνο κυκλοφορούσε με κλεμμένο Ι.Χ.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι δράστες δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν από βενζινάδικο, ωστόσο ο 35χρονος κράτησε για λογαριασμό του το κλεμμένο όχημαΑπό τον Δεκέμβριο του 2014, ένας 35χρονος Έλληνας έκανε τις βόλτες του με το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 34χρονης γυναίκας που είχε κλέψει μαζί με συνεργούς του για να κάνουν διάρρηξη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Ημαθίας.

Οι δράστες δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν από το βενζινάδικο, ωστόσο ο 35χρονος κράτησε για λογαριασμό του το κλεμμένο όχημα το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια. Τα δυο περιστατικά εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν συνέλαβαν τον δράστη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Βέροιας για διακεκριμένες κλοπές και σχηματίστηκε νέα δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και απόπειρα κλοπής.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου