Αναλυτικοί πίνακες υπολογισμού σύνταξης των ένστολων....



ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Πληροφορίες από το Γ.Λ.Κ, έχουν ως εξής:
Α) Όσοι κάνουν αίτημα για αναγνώριση μέχρι την 31/12/2016, το
κόστος της αναγνώρισης θα υπολογιστεί με τις παλαιές διατάξεις (Δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτό αφορά τον Στρατό και την μάχιμη 5ετία). Ο νέος τρόπος υπολογισμού της αναγνώρισης, υπολογίζεται στο 20% των αποδοχών που υπόκεινται σε εισφορές για κύρια σύνταξη, επί τους μήνες αναγνώρισης.
Β) Δεν έχει διευκρινιστεί με ποιο τρόπο και εάν η μάχιμη 5ετία και ο Στρατός, λαμβάνονται υπ’ όψη στον Μέσο Όρο των συντάξιμων αποδοχών που υπολογίζεται στην αναπλήρωση.
Γ) Η πλήρης αναπλήρωση δεν γίνεται πλέον στα 35 έτη, αλλά στα 42 έτη. Πάνω από τα 42 συνεχίζει να αυξάνεται η αναπλήρωση.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Οι πίνακες από το facebook του επιπυραγού Κ. Ζαγγογιάννη





























Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου