Απίστευτη πρόκληση του Πρωθυπουργού - ο λαός δεν αντέχει άλλο...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέα πρόκληση από το Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί το κοινό αίσθημα του ελληνικού λαού.

Η πρώτη (ή είναι η δεύτερη τώρα) φορά αριστερά ξέχασε το λιτό και απέριττο βίο που επικαλείτο. Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του θωρακισμένη Mercedes της σειράς 500, με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας κατά βομβιστικών επιθέσεων. Ακόμα και επίθεση με δηλητηριώδη αέρια μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια για τους επιβαίνοντες. Το ακόμα πιο προκλητικό είναι πως με αυτή τη λιμουζίνα πήγε στη βουλή την ημέρα της συζήτησης για τις off-shore εταιρείες και την αντιμετώπιση της διαπλοκής.

Σε αυτό το σημείο θα θυμίσουμε ρήσεις, σύσσωμου του Σύριζα, περί πρόκλησης του λαού από τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα των βουλευτών, και πως ένας αριστερός πρωθυπουργός είναι ‘σαρξ εκ της σαρκός του λαού’. Τα στατιστικά στοιχεία για τη φτώχεια πάντως δεν υποδεικνύουν ότι ο λαός κυκλοφορεί με λιμουζίνες , αλλά ότι ψάχνει για δουλειά και πώς να ταΐσει τα παιδιά του.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου