Απίστευτη πρόκληση απο τους Επενδυτές – ζητούν απο τις Ελληνίδες να είναι σεμνές.(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Όχι μόνο έχουν έρθει στη χώρα μας και τα έχουν κάνει όλα άνω κάτω (χειρότερα απ’ότι είναι), προσπαθούν κιόλας να επιβάλλουν τα έθιμα τους.

Τελευταίο κρούσμα έγινε στη Νάξο, όπου πρόσφυγες που μένουν εκεί είχαν το θράσος να ζητήσουν από τις γυναίκες να είναι σεμνές γιατί είναι περίοδος ραμαζανίου.

Μάλιστα, έχουν πάει και σε μια παραλία και έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφουν “Σεβασμός στο ραμαζάνι, όχι μπικίνι”.



 Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι εδώ είναι απλώς φιλοξενούμενοι…

Αλλά με τις τόσες ανέχειες και τις τόσες ευκολίες που τους προσφέρει κατά καιρούς η ελληνική κυβέρνηση, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να νιώθουν σαν στο σπίτι τους…

Πηγή ➤ to-gamato

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου