Αυτός ήταν επιχειρηματίας - μαζί με το νερό έκανε και εξαγωγή μαύρου στην Ιταλία.(Φωτό)

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, 43χρονος ντόπιος επιχειρηματίας εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών για διακίνηση ναρκωτικών προς την Ιταλία.


Συγκεκριμένα σε έλεγχο από Στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης X-RAY και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, επικαθήμενο εντός του φορτίου (παλέτες εμφιαλωμένων νερών – αναψυκτικών) και συγκεκριμένα στη μέση του φορτίου, υπήρχε πλαστική δεξαμενή, η οποία περιείχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εξήντα πέντε κιλών και εβδομήντα ενός γραμμαρίων (65,71 kg) περίπου, συσκευασμένη σε εξήντα πέντε (65) πακέτα.


Στη συνέχεια αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 43χρονος επιχειρηματίας του φορτηγού, ο οποίος και εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του.

Σε  έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. του 43χρονου, βρέθηκαν επίσης 1,5 γραμμάρια σε μεικτή συσκευασία,  ναρκωτική ουσία κοκαϊνης.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και το επικαθήμενο.

Πηγή ➤ ALL NEWS EPIRUS


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου