Ελληνική Αστυνομία και η πανίσχυρη δύναμη αυτοκάθαρσης .

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θα διαφωνήσουμε κατ αρχήν με τα ¨άτυχα ¨υπονοούμενα αντιστρατήγου ε.α  ότι , « μέλη συμμοριών ( είναι ) Ειδικοί Φρουροί και όχι νέοι αστράτευτοι Αστυφύλακες: Είναι τυχαίο; »

Όλοι , στην Ελληνική Αστυνομία υπηρετούν ¨Στρατηγέ ¨ . Δεν είναι ορθό να καλλιεργούμε σε μια τόσο κρίσιμη φάση ¨ διαμάχες ¨ μεταξύ του αστυνομικού προσωπικού . Μα το χειρότερο , να τις εξωτερικεύουμε …. με σκοπό ποιο;; να υπερασπιστούμε το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων για την κατάταξη στην Αστυνομία ;

Είναι γνωστή στην Κρήτη η ¨κόντρα ¨ και οι λόγοι που αυτή υφίσταται , αλλά  και το ότι η κατάργηση της ΥΠΑΣΕΚ  θα οδηγήσει ίσως σε ¨ξεκαθαρίσματα ¨ ακόμα μεγαλύτερα  για το καλό της τοπικής κοινωνίας  … στην τελική .

Με βάση λοιπόν ,  την πρόσφατη  εξάρθρωση του μεγαλύτερου κυκλώματος ( από αυτά που έχουν εξαρθρωθεί )  διακίνησης όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί, , αναδεικνύεται μια ακόμα εξαιρετική ιδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας .

Μια ιδιότητα που γίνεται αντιληπτή ως μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δύναμη αυτοκάθαρσης . Μια δυναμική που εγγυάται με το καλύτερο τρόπο ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι ο διαχρονικότερος και ίσως ο ισχυρότερος παράγοντας  διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής …. το πραγματικό αποκούμπι της κοινωνίας , των απλών ανθρώπων .

Μια ιδιότητα που της επιτρέπει να αυτοπροσδιορίζεται , να αυτό-θεραπεύεται και να διατίθεται έτσι πάντα , αξιόμαχη και άξια εμπιστοσύνης , στην κοινωνία … της οποίας σπλάχνα από τα σπλάχνα της … είναι .

Συγχαρητήρια αυτή την φορά  στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης …. στις οποίες εφιστούμε την προσοχή στα εξής :

Το θέμα τώρα «άνοιξε » . Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ¨να κρατήσουμε ¨ το κάστρο , να μην αφήσουμε άλλους να σπεύσουν να ¨ γεμίσουν το κενό ¨  που δημιουργήθηκε στην αγορά και δη , στην ζήτηση για οπλοφορία και οπλοχρησία .

Να μην υποχωρήσετε ούτε σπιθαμή σε πιέσεις και συμφέροντα που θα ¨ενεργοποιηθούν ¨ . Είμαστε σίγουροι ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ¨θα βάλει πλάτη ¨

Να ακολουθήσετε όλες τις ¨διαδρομές ¨ που ορίζουν τη δράση τέτοιων κυκλωμάτων – φανταστείτε τα σαν αντιμαχόμενα δίκτυα … θα εκπλαγείτε .

Να ξέρετε ότι η τοπική κοινωνία που τόσο αίμα είδε να χύνεται εξαιτίας την κακής νοοτροπίας που ορίζει την σχέση των Κρητικών με τα όπλα … είναι μαζί σας .

.. όπως και εμείς .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου