Βήματα για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την προμελέτη ανέλαβε από το δήμο, ο αρχιτέκτονας Μ.Τσάκωνας

Ολοκληρώθηκε η κτιριολογική μελέτη του νέου αστυνομικού κτιρίου από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου και διαβιβάστηκε προς την Δ.Α. Ρεθύμνου.

Η Δ.Α. Ρεθύμνου χωρίς χρονοτριβή απέστειλε την κτηριολογική μελέτη στον Δήμο Ρεθύμνου, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε την διαδικασία για εκπόνηση προμελέτης του κτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου. Η προμελέτη είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να διευκρινιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο χώρος ανέγερσης, το είδος και ο όγκος του υπό κατασκευή κτηρίου. Στη συνέχεια θα μπορέσουν να επιλυθούν θέματα σχετικά με το ιδιοκτησιακό, οικοδομικό και συγκοινωνιακό ζήτημα.

Κατόπιν τούτου, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αρμόδιο Αρχιτέκτονα, Μάνο Τσάκωνα, που έχει οριστεί από τον Δήμο να αναλάβει την εκπόνηση της προμελέτης, για να ενημερωθεί η πλευρά της αστυνομίας σχετικά για την πορεία της διαδικασίας, να επισημανθούν από τους ένστολους μερικά ειδικά θέματα και να δηλωθεί η ουσιαστική βοήθεια όπου και εφόσον χρειαστεί.

Ο κ. Τσάκωνας δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε έγκαιρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εκπονηθεί η οριστική μελέτη του νέου αστυνομικού κτηρίου, ενός κτηρίου σύγχρονου, απόλυτα λειτουργικού και ενταγμένου πλήρως στην αισθητική της περιοχής.

Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου