Η Ομάδα ΔΙΑΣ πέρασε βραχιόλια στον Αλβανό παιδόφιλο των παιδικών χαρών.(Φωτό).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Στοιχεία και φωτογραφίες του 45χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων και είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στις 2 Ιουλίου 2016, σε παιδική χαρά στον Πειραιά, έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για τον Αλβανό, Γκέκα Γκράμος του Σουλεϊμάν και της Βαγγελία, που γεννήθηκε το 1971, στην Αλβανία.


Αυτός είναι ο παιδόφιλος των παιδικών χαρών
Από την ΕΛ.ΑΣ παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά και 210-6411111 της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας για το συγκεκριμένο άτομο. Σημειώνεται, ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Αυτός είναι ο παιδόφιλος των παιδικών χαρών
Αυτός είναι ο παιδόφιλος των παιδικών χαρών
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου