Αλβανός λαμόγιο - δήλωσε κλοπή για οχήματα που είχε… πουλήσει!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μετά από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να πάρει πίσω τα αυτοκίνητα, αλλά δεν υπολόγισε ότι οι μεταβιβάσεις καταγράφονται ηλεκτρονικά.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια είχαν περάσει από τότε που είχε πουλήσει δύο οχήματα ένας 36χρονος Αλβανός, αλλά φαίνεται ότι τα… νοστάλγησε και σκέφτηκε να τα πάρει πίσω από τους αγοραστές τους, καταγγέλλοντας ότι τα… έκλεψαν!

Ο αλλοδαπός κατήγγειλε ενόρκως στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου ότι τα δύο αυτοκίνητα, που δεν ήταν λειτουργικά και τα είχε σταθμευμένα σε ένα οικόπεδο στο κέντρο της πόλης, είχαν κάνει φτερά στο διάστημα των τελευταίων δέκα ημερών.

Δεν υπολόγισε, όμως, ότι οι μεταβιβάσεις οχημάτων καταγράφονται κι έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν εύκολα ότι τα αυτοκίνητα είχαν πουληθεί προ τετραετίας σε δύο τσιγγάνους! Έτσι, ο 36χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για ψευδή καταμήνυση.

Πηγή protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου