Στο Λιμάνι της Λεμεσού Παραμονή της Παναγιάς το (ΠΓ/Υ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ του ΠΝ με την ΣΝΔ».

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου ανακοινώνει ότι την 14 Αυγούστου 2016 θα καταπλεύσει στο λιμάνι Λεμεσού το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓ/Υ) «Προμηθέας» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Το Πολεμικό πλοίο  της Ελλάδος θα παραμείνει στο λιμάνι της Λεμεσού μέχρι την 18 Αυγούστου 2016 και το Κυπριακό κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί στις 15 και 17 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 1800 έως 2100.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πολεμικού πλοίου στην Κύπρο ο Κυβερνήτης, οι Αξιωματικοί και αντιπροσωπεία Μαθητών της ΣΝΔ θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της Κύπρου και θα καταθέσουν στεφάνια στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Ο φετινός ΘΕΠ, της ΣΝΔ  ο οποίος διεξάγεται με τo Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, και το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στην Βενετία, Κατάνια, Κωστάντζα, Βάρνα, Λεμεσό, Χάιφα και Σούδα.

Στο ΘΕΠ της ΣΝΔ συμμετέχουν 118 Ναυτικοί Δόκιμοι, αντιπροσωπεία σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών (ΣΣΕ – ΣΙ – ΣΣΑΣ – ΣΑΝ), δύο Ν. Δόκιμοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, δύο από τη Ρουμανία και ένας από την Αίγυπτο.

Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου