Mε 70.000 ευρώ νοικιάζεις για μια εβδομάδα την "Μπλε Πριγκίπισσα" που βρίσκεται στην παραλία της Πρέβεζας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα υπερπολυτελές σκάφος αναψυχής κοσμεί από το απόγευμα της Τρίτης  την Παραλία της Πρέβεζας.Το Blue Princess είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος 34μ μέτρων,ναυπηγούμενο το 2005 στο Varazze της Ιταλίας.

Το εξωτερικό του σκάφους έχει σχεδιαστεί από τον Francesco Paszkowski.Πρόκειται για ένα γιοτ που έχει ένα κύτος αλουμινίου με...υπερκατασκευή από αλουμίνιο ενώ προσφέρει διαμονή για μέχρι 8 άτομα σε 4 σουίτες, Περιλαμβάνει 1 καμπίνα ιδιοκτήτη, 1 δίκλινη καμπίνα, 2 δίκλινες καμπίνες.

Έχει επίσης την δυνατότητα να μεταφέρει πλήρωμα 4 ατόμων εν πλω για να εξασφαλιστεί μια χαλαρωτική και πολυτελή εμπειρία σε όσους το ναυλώσουν.Το κόστος ναύλωσης είναι περίπου 70.χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου