Η κόρη του Ομπάμα με μαριχουάνα στο χέρι? (Vid)

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πονοκέφαλο  έχει προκαλέσει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ
Ομπάμα η κόρη του Malia.

Η 18χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, πριν από λίγες ημέρες απασχόλησε τα media με το twerking που έκανε ενώ βρισκόταν με την παρέα της στο φεστιβάλ Lollapalooza, στο Σικάγο.

Σε ένα ακόμα βίντεο που εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το RadarOnline, η 18χρονη Malia φαίνεται ενώ χορεύει στο φεστιβάλ να καπνίζει, με τα διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για μαριχουάνα.

Σύμφωνα με άνθρωπο που βρισκόταν στη συναυλία, η μεγάλη κόρη του Αμερικανού προέδρου κάπνιζε μαριχουάνα.

Σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη μέρα για τη Malia παρά το γεγονός πως ο πατέρας της έχει παραδεχτεί στα απομνημονεύματά του πως κάπνιζε μαριχουάνα στο σχολείο και το κολέγιο.


Πηγή ➤taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου