Με όπλο σε σχολείο ο αντιδήμαρχος Φυλής! – "Ήταν η κακιά στιγμή", λέει ο ίδιος.(Φωτό).

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία του Αντιδημάρχου Φυλής Μιχάλη Οικονομάκη που τον δείχνει να κρατάει όπλο μέσα σε σχολείο.

Η φωτογραφία του αντιδημάρχου την ώρα που έχει σηκώσει το όπλο και πυροβολεί είχε τραβηχθεί πέρσι το Σεπτέμβριο, αλλά πλέον έρχεται στη δημοσιότητα μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σχολείου του.

antidimarxos2-1-268x400 Με όπλο σε σχολείο ο αντιδήμαρχος Φυλής! - «Ήταν η κακιά στιγμή», λέει ο ίδιος [εικόνες]
Τόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά και φωτογραφίες της εφημερίδας Δυτική Όχθη (doxthi.gr) που δείχνουν τον κ.Οικονομάκη να χειρίζεται όπλα, προκαλούν ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση, καθώς αποτυπώνουν έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης να επιδίδεται σε πράξεις που η αυτοδιοίκηση καταγγέλλει. Κι ακόμη περισσότερο, οδηγούν σε τραγωδίες, όπως η πρόσφατη που είχε αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής ενός παιδιού.

antidimarxos1-268x400 Με όπλο σε σχολείο ο αντιδήμαρχος Φυλής! - «Ήταν η κακιά στιγμή», λέει ο ίδιος [εικόνες]
Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Υπάρχει πράγματι μία φωτογραφία. Είναι σε γιορτή των Κρητών σε γιορτή τσικουδιάς, μία εκδήλωση πέρσι τον Σεπτέμβριο. Είναι σε αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου – δεν ήταν μέσα στον κόσμο – υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί έθιμο. Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δυο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου με αβολίδωτα» ανέφερε.


Πηγή ➤eleftherostypos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου