ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου - Ελεύθερος ο Αλβανός διαρρήκτης "μπλεγμένος το θύμα", του ασκήθηκε δίωξη επειδή του έκλεψαν όπλο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 35χρονος Αλβανός διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ιδιοκτήτης που έπεσε θύμα του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση των κανόνων περί φύλαξης όπλου ..                  
Ούτε ο 35χρονος Αλβανός που είχε διαρρήξει στις 17 Ιουνίου την επιχείρηση ενός 69χρονου στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας βρέθηκε, ούτε βέβαια το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη που είχε κλέψει, όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών.

Τα αποτυπώματα του 35χρονου δράστη αξιοποιήθηκαν από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και να υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ωστόσο, ο Αλβανός διαρρήκτης απολαμβάνει την ελευθερία του, ενώ το θύμα της κλοπής βρέθηκε να αντιμετωπίζει μπελάδες καθώς του έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση των κανόνων φύλαξης οπλισμού!

Πηγή ➤ Protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου