Στάθης Λαζαρίδης - 6η Σεπτεμβρίου 2015..."ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ"

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού από το Τσοτύλι Βοΐου.

Επίθεση από σημαντικό αριθμό ενόπλων με αυτόματα όπλα "Καλάσνικοφ", δέχονται ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, όταν προσπάθησαν να κάνουν έφοδο για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης.

Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ που πήραν μέρος σε αυτή την επιχείρηση, δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη και στον ελαφρύτερο τραυματισμό δυο ακόμα Ειδικών Φρουρών!

Στα πρώτα αυτοκίνητα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς επέβαινε ο 27χρονος Στάθης Λαζαρίδης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών, στον αυχένα του οποίου σφηνώθηκε μία σφαίρα.

Διεκομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Επί οχτώ χρόνια βρισκόταν σε "άγρυπνο κώμα" κι έδινε μάχη προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει ξανά επαφή με το περιβάλλον.

Τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 2015, στο 401 νοσοκομείο που νοσηλευόταν, σε ηλικία 35 ετών.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Συμπληρώνονται  δύο χρόνια από το θάνατό του και σχεδόν δέκα χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, τιμώντας τη θυσία του στο βωμό του καθήκοντος κατασκευάζει ήδη Μνημείο στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Τσοτύλι Κοζάνης.
Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου καθώς και το μνημόσυνο, προγραμματίστηκαν να γίνουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.45, όπου έχει προσκληθεί να τελέσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του και όσους θέλουν να παραστούν και να τιμήσουν τη θυσία του στην τελετή των αποκαλυπτηρίων.

Οι γονείς, Η Σύζυγος, Τα τέκνα, Τα αδέλφια

Εκ της διαχείρησης του Blog και της σελίδος "ΛΥΣΤΕ"



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου