Αναστέλλουμε ξανά την δράση μας - δεν μας χρειάζεστε άλλο προς το παρόν.

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πολλά θέματα της δημόσιας τάξης που απασχόλησαν  ή σόκαραν την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες , ¨βρήκαν την λύση τους . Αλλά κι αυτά που  εκκρεμούν ( δολοφονίες 11αχρονου Μάριου στο Μενίδι και  Βασίλη Γρίβα , η αναζήτηση του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αρτέμη Σώρρα , η σύλληψη του ληστή της ντουλάπας κ.α , ¨έχουν ωριμάσει ¨. Μην ξεχνάτε ότι η Ελληνική αστυνομία είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο και ότι , με σύμμαχό της την κοινωνία συνιστά τον σημαντικότερο παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας .

Η δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας έχει πολλούς αποδέκτες που καλά θα κάνουν  να ¨πάρουν το μήνυμα ¨. Οι επιθέσεις σε βάρος της Αστυνομίας οποιασδήποτε μορφής , είναι επιθέσεις σε βάρος της κοινωνίας . Οι επιτυχίες , η αγωνία της  ,είναι επιτυχίες  και αγωνία της ίδια της  κοινωνίας , καθενός από εσάς για μια καλύτερη κοινωνία . Η δήλωση αυτή , πέραν του ενωτικού της χαρακτήρα για το σώμα της ΕΛ.ΑΣ  ,  ¨έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ¨ , έδειξε ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει και ελέγχει την ¨μεγάλη εικόνα ¨ των προβλημάτων που δημιουργεί η σημερινή εγκληματικότητα και παραβατικότητα και ότι η πραγματική απειλή είναι και οι σκοπιμότητες που τις δημιουργούν και ειδικά , εκείνες που τις κατευθύνουν και τις ¨υπερθεματίζουν¨

Από την άλλη , η αφόρητη πίεση που ασκεί πλέον η αγανάκτηση της κοινωνίας στο πολιτικοοικονομικό μας σύστημα , φέρεται ότι το αναγκάζει – υπό το φόβο της απόρριψής του – να δημιουργήσει επιτέλους ¨εθνικές ομάδες ¨ για να προασπιστούν ζωτικά εθνικά μας θέματα . Όλοι πρέπει να το ενθαρρύνουμε αυτό , αφού , εάν το καράβι πάει στον πάτο , θα πάμε όλοι μας .

Γεωπολιτικά , η¨ αναγκαστική θέρμανση¨ των σχέσεων μας με τις ΗΠΑ σε μια φάση που η Αμερική ¨υποχωρεί¨ στην ευρύτερη περιοχή μας , ναι μεν δεν θα  λέγαμε ότι είναι ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση αφού μας αναβαθμίζει σε ¨αιχμή του δόρατός της ¨ με ότι κινδύνους τούτο συνεπάγεται , αλλά , σε συνδυασμό με την – έστω προσωρινή – απόφαση της Τουρκίας να ¨γύρει ¨ στην αγκαλιά της Ευρώπης , μας βάζει σε μια περίοδο νηνεμίας ,έστω , για μερικούς μήνες .

 Η Ευρώπη τέλος  και δεί η ΕΕ , υπό το φόβο των ¨ρηγμάτων ¨ που συνεχώς παρουσιάζονται στο οικοδόμημά της , ( Καταλονία όπου , το 92% δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές , η ενίσχυση του ¨χωρίς γεωπολιτική πυξίδα ¨ , εθνικιστικού ρεύματος βλεπ. Αυστρία , η ψυχική αποσύνδεση της Αγγλίας κ.α ) θα την αναγκάσουν σε μια απογερμανοοποίηση ( Η Γερμάνια δεν θα θέλει να πάρει όλη την ευθύνη )  και σε μια υιοθέτηση πολιτικών , λιγότερης λιτότητας …. μένει να το δούμε

Μας ανησυχεί όμως  , το εμπόριο των ατομικών δικαιωμάτων, η διπλωματική υπεροχή της Τουρκίας στο διεθνές δίκαιο και ο εγκλωβισμός μας σε μια κούρσα εξοπλισμών μαζί της , η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού που οδηγεί την χώρα μας σε πολυπολιτισμικό έκτρωμα , η αδυναμία μας να εκμεταλλευτούμε το στρατηγικό πλεονέκτημα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ελληνική ΑΟΖ κ.α

Για τούτα όμως , ξέρουμε πλέον ότι είστε on alert , ξέρετε ότι οι ΦΥΛΑΚΕΣ ¨έχουν γνώση ¨ , ξέρετε ότι ¨κάτι μέσα σας ¨ σας λέει πως , εσείς  θα έχετε τον τελευταίο λόγο.

Για όλους αυτούς του λόγους , σας λέμε …εις το επανιδείν

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

( η δική σας ομάδα )

omada.h.policing@gmail.com



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Η μικροεγληματικοτητα ειναι σε εξαρση.η δραση συμμοριων στο μενιδι καλα κρατει...μεχρη και μπλοκα βαζουν στην αγ,φανουριου,,για να επιτιθενται...προς το παρων,,ο χρονος δουλευει υπερ ,,,,,,!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή