Τραγωδία στο Βόλο - Τον "έσφαξε" μπροστά στα παιδιά του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε φονικό κατέληξε ένας καυγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθ’οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν έπληξε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στο δρόμο εξέπνευσε.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου