Αναρχικοί και μπαχαλάκηδες Θα υπερασπιστούμε τις καταλήψεις,τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αναδημοσιεύουμε από το indymedia: Πριν μερικές ώρες, 16 προς 17 Ιούλη, στάση της περιπολίας υπεράσπισης των καταλήψεων, της γειτονιάς των Εξαρχείων και της μνήμης του αγώνα, μπροστά
στα μνημεία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και του Μιχάλη Καλτεζά.

Μας προστάζουν να ζήσουμε σαν σκλάβοι. Περιμένουν ότι θα πάψουμε να υπάρχουμε, ότι θα πεθαίνουμε ήσυχα, για να διαιωνίζεται ο κόσμος της εξουσίας. Σε πείσμα των καιρών, όχι μόνο δεν αφανιστήκαμε, αλλά δυναμώσαμε, απλωθήκαμε παντού, γίναμε η ελπίδα της γης.

Συνεχίζουν να βασανίζουν, να μας ετοιμάζουν φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης, να ραντίζουν τους δρόμους μας και τα κορμιά μας με χημικά και πλαστικές σφαίρες, να μας δολοφονούν. Ανακοινώνουν μια ακόμα φορά ότι θα πάρουν τις εστίες μας, τις καταλήψεις, τις πλατείες, τα πάντα.

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε. Ο κόσμος της ελευθερίας, της κοινότητας, της αλληλεγγύης θα νικήσει.

Πηγή ➤ Bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου